Володимир Кличко виставляє на аукціон своє олімпійське «золото» з Атланти

Володимир Кличко виставляє на аукціон своє олімпійське «золото» з Атланти

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко виставить на аукціон свою золоту Олімпійську медаль, здобуту ним 1996 року в Атланті.

Джерело: Відомості

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко виставить на аукціон свою золоту Олімпійську медаль, здобуту ним 1996 року в Атланті. Медаль стане головним лотом на другому благодійному Гала-вечорі Фонду братів Кличків, який відбудеться сьогодні, 29 березня, повідомили у прес-службі Фонду.

«16 років тому я передав Олімпійську медаль у Музей історії Києва на прохання його директора. Довгий час вона знаходилася там, проте вже багато років Музей не працює, а його експонати припадають пилом у підвалах і на складах. Саме тому ми вирішили виставити медаль на благодійному аукціоні. Вона стала основою нашого успіху в професійному спорті. Безумовно, «золото» Атланти принесе успіх також і її власникові. І найголовніше – вона допоможе здійснити мрії десятків тисяч українських дітей», - сказав Кличко-молодший.

На аукціоні також виставлять «живу картину» бою Володимир Кличко – Жан-Марк Мормек, дорогоцінний годинник із відбитком пальця Віталія, два квитки на прем'єру мюзиклу «Роккі», гру у гольф у старовинному королівському клубі Сент-Ендрюс, що на східному узбережжі Шотландії. Усього ж Фонд обіцяє вісім ексклюзивних лотів від братів Кличків та їхніх друзів.

Усі кошти, вирученні під час Гала-вечору, будуть спрямовані на реконструкцію дитячих спортивних шкіл та організацію літнього освітнього табору для дітей з неповних сімей.

Loading...