На матч «Шахтар» — «Динамо» випустили додаткові квитки

На матч «Шахтар» — «Динамо» випустили додаткові квитки

Ажіотаж навколо матчу «Шахтар» - «Динамо», який відбудеться 7 квітня на «Донбас-Арені», наростає з кожним днем.

Джерело: Відомості

Ажіотаж навколо матчу «Шахтар» - «Динамо», який відбудеться 7 квітня на «Донбас-Арені», наростає з кожним днем. Всі квитки на трибуни стадіону вже продані. Але щоб дати можливість якомога більшій кількості вболівальників потрапити на гру, керівництво «Шахтаря» прийняло рішення відкрити вільний продаж додаткових «вхідних квитків» вартістю 10 гривень.

Такі перепустки дають право потрапити на стадіон, але не гарантують місце на трибуні. Якщо після 10-ї хвилини матчу знайдуться вільні крісла, вболівальники з «вхідними квитками» має право їх зайняти. Проте якщо володар звичайного квитка або абонемента з точним зазначенням зони, рівня, сектора, ряду і місця все ж прийде на гру, гість, що купив «вхідний квиток», буде зобов'язаний поступитися йому місцем.

У разі відсутності порожніх сидінь на стадіоні вболівальники з «вхідними квитками» зможуть дивитися гру, розташувавшись у безпосередній близькості від епіцентру події - біля одного з численних плазмових екранів поруч з фастфудами «Донбас-Арени».

Нагадаємо, що за шість турів до закінчення чемпіонату «Динамо» випереджає донеччан на три очки. Тож доля чемпіонства, найімовірніше, вирішиться у Донецьку.

Loading...