«Шахтарю» важко далась перемога над «Волинню»

«Шахтарю» важко далась перемога над «Волинню»

Стартовий матч 24-го туру футбольного чемпіонату завершився важкою перемогою "Шахтаря" над "Волинню" у Луцьку.

Джерело: Відомості

Стартовий матч 24-го туру української Прем'єр-ліги завершився важкою перемогою "Шахтаря" над "Волинню" у Луцьку. "Гірники" забили переможний гол із пенальті на 88-й хвилині. Шансів відігратися у лучан не було.

"Гірники" відкрили рахунок на 25-й хвилині. Фернандіньо перехопив м'яч у центрі поля і віддав пас на хід Адріано. Бразилець невідпорно пробив у правий кут. Це був перший удар по воротах лучан.

Волиняни відразу організували штурм воріт Шуста і, врешті-решт, домоглися свого. Герасимюк навісив з правого флангу, а Пилипчук з метра переправив м'яч у ворота.

Зі стартових хвилин другого тайму гості понеслися вперед, але на 60-й хвилині їх підвів Кучер. Захисник отримав два "гірчичника" за сім хвилин, залишивши свою команду у меншості. Однак "Волинь" розчарувала своїх уболівальників. Маючи чисельну перевагу, лучани не провели жодної небезпечної атаки.

Водночас гості час від часу проводили небезпечні атаки і таки домоглися свого. На 87-й хвилині Пічкур у штрафному майданчику притримав за футболку Шевчука і арбітр призначив 11-метровий. Пенальті впевнено реалізував Луїс Адріано.

1:2 - "Шахтар" як мінімум до неділі очолив чемпіонат ("Динамо" грає з "Іллічівцем" у Маріуполі). У наступному турі "гірники" прийматимуть "Ворсклу", а лучани поїдуть до Донецька, де зіграють з "Металургом".

Loading...