Менні Пакьяо покине бокс за вказівкою Бога

Менні Пакьяо покине бокс за вказівкою Бога

Відомий філіппінський боксер Менні Пакьяо заявив, що не залишиться надовго у боксі, бо «Бог порадив йому завершити кар’єру».

Джерело: Відомості

Відомий філіппінський боксер Менні Пакьяо заявив, що не залишиться надовго у боксі, бо «Бог порадив йому завершити кар’єру», передає «Проспорт».

«Надовго в боксі я не залишуся, бо уві сні Бог сказав мені: «Ти досить зробив. Ти став відомим, але пора припиняти, це шкідливо», — сказав Пакьяо в інтерв’ю радіостанції DZMM.

Водночас, за його словами, в той час, що йому залишилося виступати в ринзі, він буде старанно виконувати свою роботу. «Трохи пізніше в цьому місяці я зроблю серйозну заяву, пов’язану з релігією. Бог дав мені сили домогтися всього, що у мене є, і я знаю, що до моїх слів тепер багато хто прислухається», — додав боксер

Нещодавно Пакьяо, який був відомий своєю пристрастю до азартних ігор та гулянок, заявив, що повністю змінився. Причиною таких кардинальних змін було «бачення», якому він відтепер планує слідувати.

33-річний філіппінець провів на професійному рингу 59 боїв, здобув 54 перемоги (38 — нокаутом), зазнав три поразки і два поєдинки звів унічию. В даний час Пакьяо володіє титулом чемпіона світу в категорії до 66,7 кілограма за версією WBO. 

Loading...