«Таврія» підписала гравця збірної Італії

Сімферопольська "Таврія" підсилилася гравцем збірної Італії, ім’я якого поки не повідомляється, бо футболіст зможе грати за український клуб лише з 1 липня.

Джерело: Відомості

Сімферопольська "Таврія" підсилилася гравцем збірної Італії, ім'я якого поки не повідомляється, бо футболіст зможе грати за український клуб лише з 1 липня. Про це розповів віце-президент клубу Дмитро Селюк. 

"Це молодий футболіст, до 21 року, який, починаючи з 16 років, виступає за збірну Італії. Після Лукареллі, який грав у донецькому "Шахтарі", це другий представник цієї країни за всю історію українського футболу, тим більше виступає за збірну", - зазначив Селюк.

Він додав, що радий цьому контракту і сподівається, що цим трансфером команда посприяє тому, щоб італійські гравці приходили в український чемпіонат. "Це не бомба, як деякі засоби масової інформації розрекламували раніше, а нормальний добротний футболіст. Звичайно, напевно, я розчарував частину своїх "доброзичливців" тим, що цей гравець не з Мальти або Люксембурга, але ще не вечір", - підсумував Селюк.

Loading...