Кличко швидко нокаутував Мормека

Кличко швидко нокаутував Мормека

У німецькому Дюссельдорфі відбувся вечір боксу, у якому абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко побив колишнього чемпіона світу у першій важкій вазі Жана-Марка Мормека.

Джерело: Відомості

На футбольному стадіоні EPRIT-Arena у німецькому Дюссельдорфі 3 березня відбувся вечір боксу, у головному поєдинку якого абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко без особливих зусиль побив колишнього чемпіона світу у першій важкій вазі француза Жана-Марка Мормека.

З першого раунду ситуація перейшла під контроль українського боксера. Кличко-молодший часто проводив успішні атаки, влучаючи в обличчя та по корпусу 39-річного француза. Мормек же постійно йшов у клінч і "ниряв" під ліву руку суперника.

Кумедний епізод трапився у третьому раунді, коли Мормек втратив рівновагу, і, падаючи, потягнув за собою Кличка. А в наступному раунді серія ударів Кличка-молодшого привела до перемоги Володимира нокаутом.

Перемога у бою з французким претендентом Мормеком є 57-ю в кар'єрі Кличка-молодшого і ювілейним - 50-м - нокаутом. До того ж Володимир провів одинадцятий поспіль захист титулу.

"По-перше, я хочу сказати спасибі всім, хто прийшов на цей бій і підтримував мене. Я намагався дотиснути Мормека і в другому раунді, і в третьому, проте у мене не виходило, - прокоментував поєдинок його переможець. - Разюча атака вдалася в четвертому. Мені здається, що я домінував протягом усього бою і контролював його хід".

"Я вже 15 років у спорті і це був довгий шлях для мене, але зараз можна святкувати, - заявив Володимир Кличко. - Мормек хотів перемогти і стати першим у Франції чемпіоном. Його підтримували відомі земляки (на поєдинку були присутні актори Жан-Поль Бельмондо і Жан Рено), він спробував зробити все можливе. За це його поважаю", - підсумував український чемпіон.

Loading...