Тренер Кличка каже, що з Мормеком буде важко

Тренер Кличка каже, що з Мормеком буде важко

Тренер абсолютного чемпіону світу у надважкій вазі Володимира Кличка Еммануель Стюард не вірить у легку перемогу свого підопічного над французом Жаном-Марком Мормеком.

Джерело: Відомості

Тренер абсолютного чемпіону світу у надважкій вазі Володимира Кличка Еммануель Стюард не вірить у легку перемогу свого підопічного над французом Жаном-Марком Мормеком, пише Проспорт.

«На відміну від публіки, очікуємо дуже важкий і напружений бій. Особливо перші три раунди. Адже Мормек працює у манері Тайсона, а проти боксерів такого стилю ми ще жодного разу не виступали. Високим хлопцям дуже непросто справлятися з ними. Бій із Мормеком рівноцінний поєдинку з Тайсоном. Мормек - це Тайсон у мініатюрі. І він не міг знайти кращого тренера, ніж Кевін Руні, який дуже успішно працював із Майком», - зазначив Стюард.

Він зауважив, що навіть ефективний джеб Кличка-молодшого може виявитися не дуже корисним у цьому бою. «Кажуть, якщо бій триватиме три-чотири раунди, то для нас це стане ганьбою. Ні, це не так, - запевняє тренер Кличка. - Мормек дуже досвідчений, він був чемпіоном світу. Подивившись купу відео, ми прийшли до висновку, що доведеться дуже серйозно попрацювати. І ефективний джеб Володимира може виявитися не таким корисним у цьому бою. Розраховуємо на перемогу, але вона не буде настільки легкою та швидкою, як очікують багато шанувальників боксу».

Loading...