«Волинь» до кінця сезону орендувала трьох гравців «Дніпра»

Напередодні старту весняної частини сезону луцька «Волинь» уклала орендну угоду до завершення поточного сезону з трьома гравцями дніпропетровського «Дніпра».

Джерело: Відомості

Напередодні старту весняної частини сезону луцька «Волинь» уклала орендну угоду до завершення поточного сезону з трьома гравцями дніпропетровського «Дніпра», повідомляє сайт ФК.

До лав «Волині» потрапив захисник Антон Кравченко (народився 23 березня 1991 року, зріст 187 см, вага, 79 кг) – вихованець «Дніпра», з 2007 по 2010 рік виступав за молодіжний склад дніпропетровців. Минулий рік провів в оренді у охтирському «Нафтовика-Укрнафті». Зіграв 19 матчів за юнацькі збірні України. У «Волині» виступатиме під номером 88.

Воротар Денис Шеліхов (народився 23 червня 1989 року, зріст 188 см, вага 83 кг) на юнацькому рівні виступав за «Систему-Борекс» із Бородянки. З 2006 року – у складі дніпропетровського «Дніпра», за яке грав у молодіжному складі та друголіговій команді «Дніпро-75». Зіграв одну гру за молодіжну збірну України. У «Волині» одержав номер 16.

Захисник Олександр Насонов (народився 28 квітня 1992 року, зріст 178 см, вага 67 кг) - вихованець дніпропетровського «Дніпра», на юнацькому рівні виступав за київські клуби «Динамо», «Відрадний» та РВУФК. Провів 16 матчів у складі юнацької збірної України. Останні чотири сезони виступав за молодіжний склад дніпрян. У «Волині» гратиме під номером 29.

Loading...