Мормек погрожує відправити Кличка на спочинок

Мормек погрожує відправити Кличка на спочинок

У понеділок, 27 лютого, в німецькому Дюссельдорфі відбулася прес-конференція абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Володимира Кличка та француза Жан-Марка Мормека.

Джерело: Відомості

У понеділок, 27 лютого, в німецькому Дюссельдорфі відбулася прес-конференція абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Володимира Кличка та француза Жан-Марка Мормека. Претендент на чемпіонські титули був упевнений у собі і одразу взявся за погрози Володимиру, пише «Проспорт».

«Я чув, що для Володимира це вже 20-й за рахунком чемпіонський бій. Думаю, Кличко вже достатньо поцарював на боксерському Олімпі, пора вже його відправити на спокій. Потрібно поставити жирну крапку в кар'єрі українця», — заявив Мормек.

У свою чергу, Кличко-молодший був більш обачним у своїх висловах, зауваживши, що будь-якого суперника не можна недооцінювати.

«Багато хто очікував, що бій Віталія з Чісорою виявиться легкою прогулянкою, але вийшло інакше. Я підійшов до підготовки до бою з Мормеком з усією відповідальністю. Планую порадувати всіх фанатів і здобути перемогу нокаутом», — зазначив Володимир.

Нагадаємо, що бій Кличко – Мормек відбудеться 3 березня на футбольному стадіоні ESPRIT-Arena у Дюссельдорфі.

Loading...