Домашні стіни не допомогли луцьким волейболісткам здолати чинних чемпіонок із Южного

Домашні стіни не допомогли луцьким волейболісткам здолати чинних чемпіонок із Южного

У вихідні, 25 і 26 лютого, команда «Континіум-Волинь-Університет» у домашніх стінах приймала своїх затятих суперниць із Южного «Хімік».

Джерело: Відомості

У вихідні, 25 і 26 лютого, команда «Континіум-Волинь-Університет» у домашніх стінах приймала своїх затятих суперниць із Южного «Хімік». У Луцьку проходили матчі ХІ туру регулярного чемпіонату серед жіночих команд.

Зустрічі в Луцьку передусім були визначальними саме для діючих чемпіонок України – «Хіміка». За підсумками Х туру вони лідирували в чемпіонаті, але за втраченими очками поступалися і «Континіум-Волині», і «Сєвєродончанці». Тому волейболісткам із Южного конче потрібно було перемагати в Луцьку. Що вони й зробили. У суботу, 25 лютого, гості з півдня вирвали перемогу у господарок майданчика в п’ятій партії. А в неділю, 26-го, лучанки «здали» суперницям три партії, перегравши дівчат із «Хіміка» лише в одній партії. Можливо, на грі лучанок позначилась відсутність на майданчику нападаючої Олени Туркули, яка була дуже активною у першому матчі. Та в неділю у неї піднявся тиск і пішла кров носом. Олена все ж з’являлась на площадці, але грати на повну силу, звісно, не могла.

Таким чином «Континіум-Волинь-Університет» із другої сходинки у турнірній таблиці опустилась на третю. Домашня поразка однозначно засмутила волинянок і їх головного тренера Богуслава Галицького. Але особливо - ліберо Оксану Підгурську, яка 26 лютого відзначала день народження.

Та виправити ситуацію луцька команда ще може – у домашніх матчах із «Северодончанкою», що відбудуться 17 і 18 березня. У цьому сезоні команди вже зустрічалися чотири рази, і в усіх чотирьох зустрічах перемогу святкували підопічні Галицького. Богуслав Андрійович так прокоментував зустріч з «Хіміком» і майбутнє протистояння з «Северодончанкою»: «Так, ігри з «Хіміком» важливі, але визначальними для нас в регулярному чемпіонаті стануть все ж таки матчі з «Северодончанкою».

Loading...