У Штутгарті Повєткін переміг Хука зі скандалом

У Штутгарті Повєткін переміг Хука зі скандалом
Хук влучав частіше, але перемогу віддали Повєткіну

"Регулярний" чемпіон світу за версією WBA у надважкій вазі росіянин Олександр Повєткін переміг рішенням суддів чемпіона WBO у першій важкій вазі німця Марка Хука.

Джерело: Відомості

У німецькиму Штуттгарті відбувся вечір великого боксу. "Регулярний" чемпіон світу за версією WBA у надважкій вазі росіянин Олександр Повєткін переміг рішенням суддів чемпіона WBO у першій важкій вазі німця Марка Хука. Двоє суддів віддали мінімальну перевагу Російському витязю (116:113, 116:112), а один суддя нарахував нічию (114:114), пише Проспорт.

Глядачі, які зібралися на Porsche-Arena у Штутгарті, після бою освистали Повєткіна і вітали Хука як переможця. "Повєткін не може стояти на ногах - і його оголошують чемпіоном? Багато хто переможцем бачить мене - я добре влучав", - заявив після бою Хук.

"Важко сказати, чому так пішов бій. Напевно, я його не дооцінив, спочатку все йшло добре, потім стало гірше. Я просто втомився. Не знаю, може я не настільки серйозно налаштувався на цей бій", - сказав у свою чергу Повєткін.

До того ж по завершенні поєдинку багато експертів висловили здивування рішенням суддів. Адже Хук явно був точніший. А в трьох останніх раундах Повєткін ледве стояв на ногах, проводячи неточні атаки. Тоді як Марк Хук наприкінці бою був дуже близьким до нокауту, але гонг врятував російського боксера від горизонтального положення на рингу.

Тим не менше, перемогу віддали Повєткіну, і йому вже втретє випав шанс зустрітися з абсолютним чемпіоном світу Володимиром Кличком. От тільки чи скористається Повєткін такою можливістю цього разу, поки сказати важко.

Loading...