Кличко-старший не хоче завершувати боксерську кар’єру

Кличко-старший не хоче завершувати боксерську кар’єру

Чемпіон світу з боксу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко в інтерв’ю німецькому виданню Welt Online запевнив, що не збирається вішати рукавички на цвях.

Джерело: Відомості

Чемпіон світу з боксу за версією WBC у надважкій вазі Віталій Кличко в інтерв’ю німецькому виданню Welt Online запевнив, що не збирається вішати рукавички на цвях, передає «Проспорт».

— Віталію, як поживає ліве плече?

— Зараз болісних відчуттів немає. Після проведеної в неділю томографії я пройшов спеціальні дослідження в Атос-Клініці Мюнхена. Можу дати відбій: операція не знадобиться. Мені потрібна 6-8-тижнева перерва, однак мій організм неймовірно швидко регенерується — це обнадіює. Незабаром я знову буду у формі.

— Тобто Вашим шанувальникам не варто переживати про Ваше майбутнє як боксера?

— Нікому не варто хвилюватися про моє майбутнє як спортсмена і як людини. Я повернуся на ринг. Я цього хочу і я в цьому впевнений.

— Після бою з Чісорою з'явилися думки, що Вам пора закінчити кар'єру зараз — мовляв, Ви не так швидкі і рухливі, як раніше і маєте проблеми з витривалістю.

— Нехай думають, що хочуть. Я знаю, чого хочу я, які в мене мрії — і я маю намір їх реалізувати.

— Про що Ви мрієте?

— Цього я не скажу, я забобонний. Якщо розповісти комусь про мрію заздалегідь — вона не здійсниться.

— Коли ми знову побачимо Вас на рингу?

— Не можу сказати. Ми проведемо нараду команди і вирішимо це питання. Зараз я поки зосереджений на майбутньому поєдинку Володимира і буду намагатися якомога швидше повністю відновитися. 

Loading...