Виконком ФФУ продовжив контракти з Блохіним і Колліною

Виконком ФФУ продовжив контракти з Блохіним і Колліною

Вчора відбулося чергове засідання виконкому Федерації футболу України.

Джерело: Відомості

Вчора відбулося чергове засідання виконкому Федерації футболу України. Одним із головних питань порядку денного був виступ П’єрлуїджі Колліни, котрий підбив підсумки своєї півторарічної діяльності на посаді куратора української системи арбітражу.

Італійський фахівець зазначив, що середній вік арбітрів знизився з 40 років до 35. «Це оновлення та омолодження, з одного боку, створює можливість отримати більше гарантій для майбутнього, з іншого, як це часто трапляється з молодими, відсутність у них досвіду призводить до того, що показники роботи можуть погіршитися. Тому слід набратися терпіння і дати арбітрам час, необхідний для дозрівання», − сказав Колліна.

Другим пунктом порядку денного був звіт наставника національної збірної України Олега Блохіна про підготовку головної команди країни до Євро-2012, зокрема до першого в нинішньому році тренувального збору, що закінчиться товариським поєдинок із збірною Ізраїлю (29 лютого).

ФФУ вирішила подовжити угоду Блохіна до завершення виступів «синьо-жовтих» у змаганнях чемпіонату світу 2014 року. За це проголосували всі 25 присутніх членів вищого виконавчого органу національної асоціації.

Loading...