Прокуратура Мюнхена має намір порушити кримінальну проти Чісори і Хея

Прокуратура Мюнхена має намір порушити кримінальну проти Чісори і Хея

Мюнхенська прокуратура збирається порушити кримінальну справу проти англійських боксерів-важковаговиків Дерека Чісори і Девіда Хея, які побилися у Мюнхені на прес-конференції після бою Кличко-Чісора.

Джерело: Відомості

Мюнхенська прокуратура збирається порушити кримінальну справу проти англійських боксерів-важковаговиків Дерека Чісори і Девіда Хея, які побилися у Мюнхені на прес-конференції після бою Кличко-Чісора. Про це повідомляє німецька газета Bild.

«На даний момент слідство намагається відновити хід подій, і тільки після цього стане ясно, кому з боксерів можуть бути пред'явлені звинувачення», - заявив прес-секретар мюнхенської прокуратури Томас Штайнкраус-Кох.

BBC Sport із посиланням на представника прокуратури повідомляє, що обом боксерам загрожує ув'язнення. Хей підозрюється в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень і може отримати від півроку до 10 років в'язниці (Девід, намагаючись поцілити штативом у Чісору, розбив голову своєму тренеру Адаму Буту).

Що стосується Чісори, то він може отримати до п'яти років в'язниці за завдання шкоди здоров'ю і штраф або тюремне ув'язнення на термін до року за погрози.

Водночас Британська рада з контролю за боксом у березні проведе розслідування, за результатами якого до Чісори та Хея будуть застосовані санкції. 

Loading...