Рейтинг найбезглуздіших травм футболістів не на полі

Рейтинг найбезглуздіших травм футболістів не на полі
Евер Банега

У спортивному житті кожного футболіста бувають безглузді випадки не лише на полі, а й у буденних ситуаціях.

Джерело: Відомості

У спортивному житті кожного футболіста бувають безглузді випадки не лише на полі, а й у буденних ситуаціях. Так, багато гравців травмуються через свою неуважність. Іспанське видання Marca вирішило скласти список таких безглуздих травм, передає Проспорт.

Спонукала журналістів до цього нещодавня травма гравця «Валенсії» Евера Банеги, який отримав подвійний перелом ноги на заправці. Банега забув поставити автівку на ручне гальмо і вийшов на вулицю. Автомобіль рушив з місця, і нога футболіста опинилася між колесом і бордюром бензоколонки.

У рейтинг Marca також потрапив захисник італійського «Мілана» Алессандро Неста, який дорого заплатив за свою любов до PlayStation. Після кількагодинної гри на приставці футболіст отримав розрив сухожилля зап'ястя.

А ось захисник «Манчестер Юнайтед» Ріо Фердінанд саме відпочивав вдома на дивані, коли задзвонив телефон. Ріо вирішив перевірити свою розтяжку і потягнувся до слухавки ногою. У результаті – травма коліна.

Колишній іспанський воротар Сантьяго Канісарес пропустив чемпіонат світу 2002 року через поріз сухожилля. Спроба Канісереса впіймати ногою флакон з одеколоном у ванній виявилася більш ніж невдалою.

Через необережність у ванній довелося відкласти свій дебют у «Манчестер Сіті» Карлосу Тевесу. Аргентинець послизнувся у душі і пошкодив щиколотку.

Воротар «Тоттенхем Хотспур» Карло Кудічіні кілька місяців відновлювався після вигулу собаки. Домашній улюбленець Кудічіні різко побіг і потягнув свого хазяїна по землі, що стало причиною травми коліна.

А воротар «Олімпіакоса» Рой Керролл травмував коліно, коли виймав м'яч із власних воріт. Він якимось чином заплутався у сітці.

Loading...