Британська рада з контролю за боксом розслідує бійку Чісори і Хея

Британська рада з контролю за боксом розслідує бійку Чісори і Хея

Британська рада з контролю за боксом розслідує конфлікт, що стався 18 лютого в Мюнхені між британським супертяжем Дереком Чісорою та екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBA Девідом Хеєм.

Джерело: Відомості

Британська рада з контролю за боксом розслідує конфлікт, що стався 18 лютого в Мюнхені (Німеччина) між британським супертяжем Дереком Чісорою та екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBA Девідом Хеєм. Про це заявив генеральний секретар організації Робер Сміт, повідомляють іноземні ЗМІ.

«Це був огидний епізод. Ця пляма на боксі і репутації боксерів із Великої Британії. Ми уважно вивчимо всі факти того, що ставлося - я зв'яжуся з німецькою поліцією для отримання необхідної інформації», - сказав Сміт. До того ж він зауважив, що бійка не допоможе Хею в отриманні боксерської ліцензії, якщо Девід вирішить відновити кар'єру.

Нагадаємо, в суботу, 18 лютого, німецька поліція сім годин допитувала британського боксера-важкоатлета Дерека Чісору, затриманого через бійку, яку він та інший британський боксер Девід Хей влаштували на прес-конференції після бою Кличко-Чісора.

Loading...