Брати Клички більше не битимуться з британськими боксерами

Брати Клички більше не битимуться з британськими боксерами

Після бою Віталія Кличка з британським важковаговиком Дереком Чісорою, який відбувся у Мюнхені 18 лютого, українські брати-боксери будуть шукати собі суперників де завгодно, але не у Великобританії.

Джерело: Відомості

Після бою Віталія Кличка з британським важковаговиком Дереком Чісорою, який відбувся у  Мюнхені 18 лютого, українські брати-боксери будуть шукати собі суперників де завгодно, але не у Великобританії. Про це на своїй сторінці в Twitter написав чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко.


За словами старшого Кличка, тепер вони з братом будуть шукати боксерів з інших країн для подальших боїв, так як британці - "хами і занадто слабкі для них". "Глядачі освистали Чісору, а він у свою чергу зазначив, що його переміг досвід. Також він сподівається на матч-реванш зі мною, а можливо і з Вовою", - написав Віталій у мікроблозі.

"Зі спортивної точки зору Чісора показав себе непогано, але як людину, я його не поважаю", - додав Віталій. Він не оминув пригадатим і конфлікт двох британців на прес-конференції після бою. "Цікавим стало те, що після бою Кличко-Чісора на прес-конференції Девід Хей побився з Дереком Чісорою через відмову співробітництва братів (Кличків) з британцями", - написав Віталій у Twitter.

Loading...