Переможений Чісора вирішив помахати кулаками після бою

Переможений Чісора вирішив помахати кулаками після бою

Прес-конференція після поєдинку між Віталієм Кличком і Дереком Чісорою закінчилася інцидентом. Чісора і його тренер влаштували мордобій зі співвітчизниками Девідом Хеєм і Адамом Бутом.

Джерело: Відомості

Прес-конференція після поєдинку між Віталієм Кличком і Дереком Чісорою закінчилася інцидентом. Чісора і його тренер влаштували мордобій зі співвітчизниками Девідом Хеєм і Адамом Бутом, пише «Проспорт».

Зустріч із пресою протікала в звичайному ключі, миролюбно, поки хтось з німецьких журналістів не поставив керівнику промоутерської компанії українців Бернду Бенте питання про ймовірність бою Віталія з Хеєм.

«Ми зробили пропозицію Хею, але він не прийняв її, — відповів Бенте по-німецьки. — А тому цей поєдинок для нас більш не є актуальною темою».

Однак представники англійських ЗМІ попросили Бенте озвучити сказане на їхній рідній мові, на що той люб'язно погодився, додавши, однак, наступне: «На відміну від Хея, Чісора провів відмінний бій, в якому бився з усіх сил, виклався на повну. Хей ж в бою з Володимиром Кличком працював «на задній нозі».

Ці слова явно не припали до вподоби Хею. Девід вступив у перепалку з Бенте, звинувачуючи команду Кличка в зриві переговорів по бою з Віталієм.

Володіючи перевагою мікрофона в руці, Бенте почав «глушити» Хея: «Ти вже не при справі! Ти вже не при справі!». Заодно Бенте привів Девіду в приклад Чісору.

Почувши своє прізвище, Чісора моментально підключився до розмови: «Ти — розчарування... давай поб'ємося!»

Хей огризнувся. Чісора вискочив з-за столу і риссю рвонув до співвітчизника. Зав'язалася бійка. В повітрі засвистіли кулаки, проте Дерека вдалося приборкати.

Але на Девіда накинувся тренер Чісори Дон Чарльз. На підлогу впали штативи телеоператорів. Хей, вибравшись з обіймів Чарльза, жбурнув в нього штатив від телекамери. На щастя, не потрапив. У результаті забіяк з горем навпіл вдалося розняти.

Хей хотів було поспілкуватися з Віталієм, йому навіть вдалося потиснути тому руку. Однак англійця тут же вигнали сек'юріті. Екс-чемпіон світу в безславний самоті залишив приміщення.

Потім увагу привернув менеджера Хея Адам Бут, який, стікаючи кров'ю, звернувся до Бенте: «Ти брехун і сволота!». А потім заявив, що під час бійки хтось стукнув його пляшкою по голові. Бут спробував знайти винуватця, однак ніхто в скоєному не зізнався.

«Твій менеджер — ганьба спорту, — прорік менеджер Хея на адресу Кличка. — Я поважаю тебе як бійця. Але він, Бенте, ганьба!»

Після цього Бут з істинним англійським джентльменством додав: «Віталію, вітаю з перемогою».

По завершенні конфлікту в приміщенні з'явилися поліцейські. Правоохоронці взялися за ретельний огляд пляшок, які валялися на підлозі.

«Це були чисто англійські розбірки між двома англійцями, які не можуть між собою щось поділити. Це не моє «свято життя», — підсумував Віталій Кличко.

Очевидно, що WBC оштрафує учасників інциденту.

Loading...