Збірна Греції може не зіграти на Євро-2012

Збірна Греції може не зіграти на чемпіонаті Європи влітку цього року.

Джерело: Відомості

Збірна Греції може не зіграти на чемпіонаті Європи влітку цього року. Такий перебіг подій можливий, якщо уряд країни затвердить рішення парламенту про контроль держави за фінансовою діяльністю футбольних клубів, повідомили в інформаційному центрі "Україна-2012".

 У четвер, 16 лютого, грецький парламент прийняв закон, який дозволяє органам державної влади контролювати фінансові потоки спортивних клубів. На думку парламентарів, такий крок має стати складовою боротьби країни з фінансовою кризою, яка вдарила по цій країні більше, ніж де.

 Грецька федерація футболу у свою чергу вже висловила своє занепокоєння, оскільки ФІФА не рекомендує державам втручатися у діяльність футбольних федерацій країн і, як правило, позбавляє непокірних членства в організації. Якщо ситуацію не виправити, то така доля спіткає і Грецію. Крім збірної, у міжнародній ізоляції перебуватимуть і клуби. Наразі в Лізі Європи беруть участь "Олімпіакос" (Пірей) і ПАОК (Салоніки).

Нагадаємо, згідно з жеребкуванням, збірна Греції потрапила до групи А, де її суперниками будуть команди Польщі, Росії та Чехії.

Loading...