Українці здобули чотири медалі на етапі Гран-прі зі стрибків у воду

Українці здобули чотири медалі на етапі Гран-прі зі стрибків у воду
Ілля Кваша та Олексій Пригоров

На першому етапі серії Гран-прі зі стрибків у воду (Fina Diving Grand Prix) у місті Росток (Німеччина), який проходив із 7 по 13 лютого 2012 року, українська команда виграла чотири нагороди.

Джерело: Відомості

На першому етапі серії Гран-прі зі стрибків у воду (Fina Diving Grand Prix) у місті Росток (Німеччина), який проходив із 7 по 13 лютого 2012 року, українська команда виграла чотири нагороди. До скарбнички українські плавуни поставила три срібні та одну бронзову медалі.

Ілля Кваша двічі побував на п'єдесталі пошани: за індивідуальне "срібло" у стрибках із триметрового трампліну, а також у синхронних стрибках у парі з Олексієм Пригоровим, де їм теж дісталось срібна медаль, поступившись німецькому дуету.

Ганна Письменська та Олена Федорова у синхронних стрибках із триметрового трампліна стали бронзовими призерами серії Гран-прі. Перемога тут дісталася китайським спортсменкам.

Ще одне "срібло", поступившись парі з Німеччини, вибороли Олександр Горшковозов та Олександр Бондар у синхронних стрибках із 10-метрової вишки.

Другий етап серії Гран-Прі пройде в Монреалі (Канада) з 3 по 6 травня.

Loading...