Термін подачі заявок на квитки на матчі Євро-2012 подовжено

Термін подачі заявок на квитки на матчі Євро-2012 подовжено

Федерація футболу України інформує, що квиткова квота Федерації футболу України як асоціації, чия команда бере участь у фінальному турнірі Євро-2012, з 12 грудня 2011 року реалізується через офіційний сайт.

Джерело: Відомості

Федерація футболу України та її ексклюзивний комерційний партнер ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» інформують, що згідно з рекомендаціями УЄФА, квиткова квота Федерації футболу України як асоціації, чия команда бере участь у фінальному турнірі Євро-2012, з 12 грудня 2011 року реалізується через офіційний сайт www.uefa.com.

На офіційних сайтах ФФУ www.ffu.org.ua та УФІ www.ufi.com.ua розміщений спеціальний банер із прямим посиланням на Портал з продажу квитків для вболівальників на сайті www.uefa.com. Усі вболівальники, які є громадянами України або проживають на її території, мають змогу залишити заявку на вищевказаному сайті. Термін подачі заявок подовжено до 2 березня 2012 року включно.

Всі заявки без виключення будуть розглянуті лише після 2 березня 2012 року, незалежно від того, коли вони були подані. Якщо таких заявок виявиться більше, ніж квитків, виділених національній футбольній асоціації для українських уболівальників, УЄФА проведе жеребкування, повідомили у ФФУ.

Loading...