Раян Гіггз залишається у МЮ ще на рік

Раян Гіггз залишається у МЮ ще на рік

Жива легенда «Манчестер Юнайтед» та й усього британського футболу 38-річний валлієць Раян Гіггз ще на рік продовжив контракт із манкуніанцями.

Джерело: Відомості

Жива легенда «Манчестер Юнайтед» та й усього британського футболу 38-річний валлієць Раян Гіггз ще на рік продовжив контракт із манкуніанцями. Таким чином Гіггз у наступному футбольному році проведе свій 22-й сезон у футболці «червоних дияволів».

«Коли я підписав свій перший контракт, я навіть подумати не міг, що буду грати за МЮ протягом 22 років. Проте я почуваюся добре, і я знаю, що здатний приносити команді користь у боротьбі за трофеї. І я радий, що залишаюся частиною цього клубу», - сказав Гіггз. «Раян - прекрасний гравець, він є символом клубу, він як і раніше зберігає бажання грати і рухатися до успіху. У молодих гравців є відмінна можливість навчитися всьому найкращому у Гіггза, адже він як і раніше б'є всі рекорди», - підкреслив головний тренер МЮ сер Алекс Фергюсон.

Раян Гіггз став гравцем «Манчестер Юнайтед» у березні 1991 року. За цей час він провів 898 матчів і забив 162 м'ячі. Гіггз є найтитулованішим гравцем в історії британського футболу. У складі МЮ валлієць 12 разів вигравав золоті медалі чемпіонату Англії, чотири рази піднімав над головою Кубок Англії, тричі вигравав Кубок англійської ліги, двічі вигравав Лігу чемпіонів, по одному разу ставав переможцем Суперкубка Європи, Міжконтинентального кубка і чемпіонату світу серед клубів. Також Гіггз є єдиним гравцем, який забивав голи у всіх 20 сезонах Прем'єр-ліги з моменту її заснування.

Loading...