НБА оголосила стартові склади на Матч зірок

НБА на своєму офіційному сайті опублікувала стартові склади команд Західної та Східної конференції, які зіграють у Матчі всіх зірок. Стартові п’ятірки визначалися голосуванням уболівальників. Матч всіх зірок НБА відбудеться 26 лютого в Орландо, повідомляє http://gazeta.ua

Джерело: Відомості

НБА на своєму офіційному сайті опублікувала стартові склади команд Західної та Східної конференції, які зіграють у Матчі всіх зірок. Стартові п'ятірки визначалися голосуванням уболівальників. Матч всіх зірок НБА відбудеться 26 лютого в Орландо, повідомляє http://gazeta.ua

У стартовий склад збірної Східної конференції потрапили два баскетболіста "Майамі Хіт" - захисник Дуейн Вейд і форвард Леброн Джеймс. Також в цю команду включені центровий "Орландо Меджік" Дуайт Ховард, форвард "Нью-Йорк Нікс" Кармело Ентоні і захисник "Чикаго Буллс" Деррік Роуз.

До збірної Західної конференції потрапили по два гравця "Лос-Анджелес Лейкерс" і "Лос-Анджелес Кліпперс". "Лейкерс" представляють захисник Кобі Брайант і центровий Ендрю Байнум, а "Кліпперс" - захисник Кріс Пол і форвард Блейк Гріффін. Ще одним баскетболістом збірної Заходу став форвард клубу "Оклахома-Сіті Тандер" Кевін Дюрант.

Брайант зіграє у Матчі зірок у 14-й раз у своїй кар'єрі. У голосуванні вболівальників захисник "Лейкерс" зайняв друге місце. Перше місце з результатом 1 мільйон 6000 тисяч 390 голосів зайняв Ховард.
 

Loading...