Базу «Шахтаря» переобладнають для французької збірної

Базу «Шахтаря» переобладнають для французької збірної

Збірна Франції, яка мешкатиме під час Євро-2012 на базі донецького «Шахтаря», попросила клуб внести деякі корективи на базі.

Джерело: Відомості

Збірна Франції, яка мешкатиме під час Євро-2012 на базі донецького «Шахтаря», попросила клуб внести деякі корективи на базі. Про це розповів директор департаменту спортивних споруд донецького клубу Юрій Такташев.

«На їх прохання ми замовили нові ліжка для футболістів: у нас вони мають розмір два метри на метр двадцять, французи захотіли, щоб вони були просторіші - два метри на метр сорок. Жити гості будуть по одній людині в номері, у той час у «Шахтарі» гравців селять по двоє. Трішки інакше виглядатиме ресторан на нашій базі. Французька збірна збирається сидіти за одним загальним столом, який необхідно встановити», - поділився Такташев.

Крім того, французи попросили обладнати на базі офіси для керівників федерації та тренерського штабу. За словами Такташева, у березні або квітні мають приїхати два французькі кухарі, щоб підготуватися до роботи.

Згідно з контрактом, який «Шахтар» підписав з УЄФА, база «Кірша» перебуватиме в повному розпорядженні збірної Франції з 1 червня по 3 липня.

Loading...