Володимир Кличко хоче битися з Повєткіним у Києві

Володимир Кличко хоче битися з Повєткіним у Києві

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко розповів про своє бажання організувати великий боксерський вечір на НСК «Олімпійський» у жовтні цього року.

Джерело: Відомості

Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко розповів про своє бажання організувати великий боксерський вечір на НСК «Олімпійський» у жовтні цього року. А суперником на цей бій назвав росіянина Олександра Повєткіна.

«Я вважаю, що поєдинок проти Олександра Повєткіна був би дуже цікавим. Думаю, багато росіян приїхали б підтримати Олександра до України, до Києва, так само як багато українців були б присутніми на цьому поєдинку. Я не бачу нічого неможливого», – зазначив український чемпіон.

За його словами, в столиці України є можливість для проведення такого шоу. А найголовніше, що є така прекрасна арена, як НСК «Олімпійський». «Арена насправді побудована за найвищими європейськими та світовими стандартами. Такому поєдинку на «Олімпійському» я був би радий», – наголосив Володимир.

Загалом Кличко-молодший цього року планує провести три поєдинки. Перший відбудеться у березні проти француза Жана-Марка Мормека.

Loading...