На відкритті Варшавського стадіону виступили українські «Гайдамаки»

На відкритті Варшавського стадіону виступили українські «Гайдамаки»

У польській столиці відкрили Варшавський Національний стадіон. Це останній з восьми стадіонів Євро-2012, на якому відбудеться матч-відкриття футбольного чемпіонату.

Джерело: Відомості

У польській столиці відкрили Варшавський Національний стадіон. Це останній з восьми стадіонів Євро-2012, на якому відбудеться матч-відкриття футбольного чемпіонату, повідомили в Інформаційному центрі «Україна 2012»

Арену відкривали при мінус 12 градусах, а компенсував мороз 5-годинний концерт і безкоштовний вхід на трибуни. Відкриття найбільшої футбольної арени відвідали близько 40 тисяч глядачів.

На церемонії відкриття грали найкращі польські гурти, а єдиними запрошеними іноземцями були українські «Гайдамаки». Церемонія завершилася захоплюючим феєрверком.  

«Національний» або «Народовий», як називають стадіон у Польщі, розташований на східному березі річки Вісла в районі під назвою Прага. Арена, яка здатна прийняти на Євро 50 тисяч уболівальників, стоїть на місці Стадіону Десятиліття. Він був побудований в 1955 році, і при його зведенні використовувалися камені, взяті з місця Варшавського повстання.

Loading...