Артем Федецький відмовився підписувати контракт із «Карпатами»

Артем Федецький відмовився підписувати контракт із «Карпатами»

Захисник львівських «Карпат» Артем Федецький, федеративні права якого належать донецькому «Шахтарю», відмовився підписувати новий повноцінний контракт із львівським клубом.

Джерело: Відомості

Захисник львівських «Карпат» Артем Федецький, федеративні права якого належать донецькому «Шахтарю», а економічні до 31 травня 2012 року закріплені за «Карпатами», відмовився підписувати новий повноцінний контракт із львівським клубом. Про це повідомляє прес-служба команди.

«Карпати» запропонували Артему «чудові умови і найбільшу в історію клубу заробітну плату», проте він відмовився підписувати угоду, мотивуючи це забороною з боку «Шахтаря». Однак генеральний директор «гірників» Сергій Палкін повідомив, що «Шахтар» нічого подібного не забороняв. «Так, вони мають 100% економічних прав, а всі доходи від продажу підуть «Карпатам», але ми володіємо федеративними правами», - написав Палкін на своїй сторінці у Facebook. Тобто всі кошти, які «Шахтар» може виручити за продаж Федецького, підуть «Карпатам».

Але якщо «Карпати» не зможуть домовитися з гравцем до кінця терміну оренди (30.06.2012), то Артем найімовірніше повернеться у «Шахтар», оскільки контракт із «гірниками» діє до 30 червня 2016 року.

Додамо, що сам Федецький не поїхав із «Карпатами» на збір до Туреччини і працюватиме у Львові з дублюючим складом. 

Loading...