За хорватського захисника «Дніпро» боротиметься з клубами англійської Прем’єр-ліги

За хорватського захисника «Дніпро» боротиметься з клубами англійської Прем’єр-ліги

У дніпропетровського «Дніпра» з’явився конкурент у боротьбі за захисника загребського «Динамо» Шиме Врсалька – англійський «Манчестер Сіті».

Джерело: Відомості

У дніпропетровського «Дніпра» з'явився конкурент у боротьбі за захисника загребського «Динамо» Шиме Врсалька – англійський «Манчестер Сіті», пише Проспорт.

Агент футболіста Ніккі Вукшан заявив в інтерв'ю англійським ЗМІ, що Врсальком цікавиться ряд європейських команд, у тому числі «Сіті» та лондонський «Арсенал». За його словами, гра захисника дуже імпонує керманичу «городян» Роберто Манчіні і технічному директору «МанСіті» Майку Ріггу.

«За ним також останні дванадцять місяців стежить Арсен Венгер. У нас багато пропозицій, і не тільки від клубів англійської Прем'єр-ліги. Але Врсалько дуже молодий, і, можливо, ми виберемо варіант залишитися в «Динамо» для ще більшого прогресу Шиме. Але коли тебе кличуть до себе такі великі клуби, як «Арсенал» і «Манчестер Сіті»,  складно відмовитися від можливості пограти на такому високому рівні», - зазначив Вукшан.

Нагадаємо, що раніше генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко підтвердив інтерес до хорвата.

Loading...