Ахметов сподівається, що через місяць Луческу повернеться до роботи

Ахметов сподівається, що через місяць Луческу повернеться до роботи

Президент ФК «Шахтар» Ринат Ахметов відвідавши тренування команди, висловив сподівання, що головний тренер Мірча Луческу максимум через місяць повернеться до роботи.

Джерело: Відомості

Президент ФК «Шахтар» Ринат Ахметов відвідавши тренування команди, висловив сподівання, що головний тренер Мірча Луческу максимум через місяць повернеться до роботи. Про це повідомили у прес-службі «Шахтаря», передає УНН.

Учора перед вечірнім тренуванням президент ФК «Шахтар» Ринат Ахметов зустрівся з командою на базі «Кірша». Керівник клубу звернувся до них із такими словами: «Ви всі чудово знаєте, що сталося з Містером. Але я думаю, що максимум через місяць він вже буде у строю. Я був у Містера в госпіталі, провідував його. Лікарі кажуть, що на відновлення знадобиться місяці півтора. Але, знаючи Містера, мені здається, що через місяць він буде в строю. Ускладнень немає, його здоров’я відновлюється. Знаєте, він уже зараз намагається тренувати безпосередньо з лікарняної палати».

Ахметов також закликав гравців сконцентруватися, попросив їх дуже відповідально підійти до тренувань, добре підготуватися та виграли чемпіонат і Кубок.

У свою чергу капітан команди Дарійо Срна та віце-капітан Фернандіньо запевнили, що жодних проблем не буде, футболісти «Шахтаря» — професіонали, і вони зроблять усе, щоб гідно підготуватися до ігор цього року.

Як відомо, 6 січня в Бухаресті машина, за кермом якої був Мірча Луческу, потрапила в ДТП, унаслідок чого головний тренер «Шахтаря» отримав численні травми. 8 січня він був успішно прооперований в одній з лікарень Бухареста.

Loading...