Замість Луческу тренувати «гірників» буде його асистент

Замість Луческу тренувати «гірників» буде його асистент

У середу, 11 січня, розпочалася підготовка футбольного клубу «Шахтар» до весняної стадії чемпіонату і Кубка України. Футболісти із задоволенням ділилися новинами, розповідали, як провели відпустки.

Джерело: Відомості

У середу, 11 січня, розпочалася підготовка футбольного клубу «Шахтар» до весняної стадії чемпіонату і Кубка України. Футболісти із задоволенням ділилися новинами, розповідали, як провели відпустки, пише «Проспорт». Після спілкування гравці пройшли контроль ваги і вирушили намотувати перші кілометри 2012 року.

Зазначимо, що вперше за останні роки команда починала підготовчий етап без Мірчі Луческу, який після важкої аварії і перенесеної операції знаходиться в лікарні у Бухаресті.

Тож відповідальність за підготовку команди до офіційних ігор лягла на асистента наставника «гірників» Олександра Спиридона.

«Нам з вами треба буде попрацювати так, бути в такому функціональному стані, щоб Містер, коли він повернеться, навіть не помітив, що його весь цей час не було з нами. Краща підтримка головному тренеру в сьогоднішній ситуації — це якісна підготовка команди.

На зборах в Еміратах Мірчі Луческу з нами не буде — це 100 відсотків. Його поява в Іспанії малоймовірно, але, в принципі, можлива...

На жаль, цього сезону ми вже припинили боротьбу в єврокубках. Але ми зобов’язані виграти чемпіонат і Кубок країни. І не тільки для Містера. Ми повинні перемогти для наших уболівальників. Такі завдання, що стоять перед клубом. Тоді ми доведемо, що невдача в єврокубках — це прикрий промах, а не закономірність.

Я розраховую на підтримку і допомогу досвідчених гравців, ветеранів команди. А у нас їх чимало. Ваш професійний підхід до справи має бути взірцем для молоді. Сумлінна робота без застережень з приводу труднощів — це те, що зараз необхідно команді», — звернувся до футболістів Спиридон.

Нагадаємо, що «Шахтар» проведе збори у Еміратах та Іспанії і візьме участь у двох турнірах — Dubai Match World Cup та Copa del Sol.

Loading...