Юнацька збірна України обійшла білорусів по пенальті

Юнацька збірна України обійшла білорусів по пенальті

Сьогодні, 10 січня, юнацька збірна України (футболісти 1994 року народження) завершила виступи на Меморіалі Валентина Гранаткіна, що добігає кінця у Санкт-Петербурзі.

Джерело: Відомості

Україна (U-18) − Білорусь (U-18) − 1:1 (пен. 5:4)

Голи: 0:1 Савицький (9, з пенальті), 1:1 Козловський (89).

Україна: Бущан, Дуць, Мірошник (Васильєв, 52), Токар, Чачуа, Лучик, Мишньов, Гемега (Козловський, 83), Петряк, Андрієвський (Гришин, 81), Хобленко (Хльобас, 61).

Сьогодні, 10 січня, юнацька збірна України (футболісти 1994 року народження) завершила виступи на Меморіалі Валентина Гранаткіна, що добігає кінця у Санкт-Петербурзі. Підопічні Юрія Мороза посіли підсумкове 7-е місце, краще виконавши післяматчеві пенальті в стиковому поєдинку проти білорусів, повідомляє інформ-служба ФФУ.

Наша команда фінішувала другою в групі С, поступившись італійцям (0:5) і обігравши греків (5:1), після чого зазнала поразки від чехів (1:4). Чи потрапить вона до чільної сімки турніру, й вирішувалося у ранковій зустрічі з білоруськими однолітками. Синьо-жовті пропустили вже в дебюті, а відігралися перед фінальним свистком.

На 70-й хвилині через вилучення Олексія Залеського суперники українців залишилися в меншості, й врешті-решт нападник львівських «Карпат» Святослав Козловський, щойно з’явившись на полі, реалізував чисельну перевагу

По закінченні двобою український наставник висловив задоволення тим, що його вихованці врятували матч і взяли гору в серії 11-метрових. «На хід гри, звичайно ж, вплинуло вилучення, − визнав Мороз, чия команда у вересні стартує в кваліфікації ЧЄ-2013 (U-19). − Довелося перебудовуватися, адже білоруси «закрилися» і сіли глибоко в оборону. Важко було і мені, і хлопцям. У футболістів протягом турніру практично не було часу на відновлення, а тут ще така напружена зустріч… Прийшов час для роботи над помилками».

Loading...