Звернення Роналду до дітей Сирії набрало 15 млн переглядів в соцмережах

Звернення Роналду до дітей Сирії набрало 15 млн переглядів в соцмережах

Відеозвернення португальського футболіста набрало більше 2 млн «лайків».

Джерело: Відомості

Відеозвернення нападника збірної Португалії і мадридського «Реала» Кріштіану Роналду до дітей Сирії, опубліковане в соцмережах, викликало ажіотаж серед підписників: воно набрало близько 15 мільйонів переглядів і понад два мільйони «лайків», повідомляє агентство Anadolu.

Підписники у Facebook переглянули відеозвернення 10,5 мільйона разів, поставили 750 тисяч «лайків», поділилися ним 150 тисяч разів і написали 30 тисяч коментарів.

Користувачі Instagram переглянули відеозвернення знаменитого футболіста 4,1 мільйона разів, і воно набрало близько 1,4 мільйона «лайків» та 50 тисяч коментарів.

У Twitter пост Роналду отримав близько 60 тисяч «лайків» і 50 тисяч ретвітів.

Кріштіану Роналду приєднався до кампанії з надання продовольчої, медичної та психологічної допомоги дітям в Алеппо та інших сирійських містах, які постраждали від війни.

Для програми «Врятуємо дітей» (Врятуйте дітей) Роналду записав відеозвернення, в якому назвав дітей Сирії справжніми героями.

«Привіт, це для дітей Сирії. Ми знаємо, що ви дуже страждаєте. Я дуже відомий футболіст, але саме ви є справжніми героями. Не втрачайте надії — весь світ з вами. Ми турбуємося за вас. ! Я з вами», — сказав футболіст.

За словами Роналду, він переведе кошти для сімей в Сирії.

Loading...