Футбол: Німеччина перемогла Північну Ірландію з результатом 2:0

Футбол: Німеччина перемогла Північну Ірландію з результатом 2:0

Чемпіони світу забили два мячі вже до 17-ої хвилини.

Джерело: Відомості

У матчі відбору на Чемпіонат світу з футболу зійшлися кривдники збірної України на Євро — Німеччина та Північна Ірландія. Як і на першості Європи, перемогу святкували німці, і знову з рахунком 2:0. Чемпіони світу забили два м‘ячі вже до 17-ої хвилини. Відзначилися Юліан Дракслер і Самі Хедіра.

Німеччина очолює групу С з 9 очками після 3 матчів. На п‘яти їй несподівано наступає Азербайджан, що сенсаційно виборов нічию на виїзді у Чехії. Північна Ірландія — третя.

У групі Е Польща вистраждала перемогу над вірменами — 2:1. Три очки для поляків на 90-ій хвилині врятував їхній бомбардир Роберт Левандовські. Вірменія грала без свого лідера Мхітаряна, який отримав травму, та після ганебної поразки від румунів (0:5).

На вершину таблиці піднялися недавні суперники України чорногорці, які у гостях неприємно здивували Данію. Чорногорія перемогла 1:0 завдяки м‘ячу Бечирая. У Польщі і Чорногорії по 7 очок, але в балканців краща різниця м‘ячів.

Центральний матч групи F розчарував футбольних гурманів. Словенія та Англія не спромоглися подарувати вболівальникам бодай один гол, хоча й мали для цього нагоди. Нульова нічия у підсумку.

Водночас розлючена двома поразками Словаччина не відчула опору шотландців. Словаки розгромили гостей з класичним 3:0 завдяки дублю Мака. Англія очолює таблицю з 7 очками, а Литва і Словенія відстають на два бали.

Loading...