Помер "Король" гольфу Арнолд Палмер

Помер "Король" гольфу Арнолд Палмер

У США у віці 87 років помер один із найбільш популярних та впливових гравців в історії професійного ґольфу – Арнолд Палмер.

Джерело: Відомості

Уродженець містечка Лейтроуб, що у штаті Пенсильванія, Палмер протягом своєї кар‘єри виграв понад 90 турнірів, серед яких – сім “мейджорів”. Але ще більше він здобув уболівальницьких сердець. Його популярність привернула до ґольфу тисячі нових шанувальників, які отримали назву “Армії Арні”. Саме він та його протистояння з легендарним 18-разовим переможцем “мейджорів” Джеком Ніклаусом посприяли зростанню інтересу до ґольфу на телебаченні, повідомляє euronews.

Уболівальники дали Арнолду Палмеру прізвисько “Король” та назвали його іменем коктейль, в якому змішується холодний чай з лимонадом.

Також на його честь назвали один із ґольф-турнірів, який щорічно у березні проходить у Бей-Гілл, що у Флориді.

Говорить Девіс Лав ІІІ, капітан збірної США, яка готується до протистояння із найкращими ґольфістами Європи у прийдешньому Кубку Райдера, що цього четверга стартує у Міннесоті:

“Ця звістка шокувала нашу команду, ми немов втратили члена власної сім‘ї. І я знаю, що представники європейської команди також під впливом цієї сумної новини – вони грали на його турнірі, знали та поважали його.”

“Він був глобальної суперзіркою, і не лише в нашому виді спорту, адже він вийшов далеко за межі ґольфу. “Армія Арні” була розкидана по всій планеті. І ми так само шоковані та засмучені інформацією про смерть Арнолда Палмера, які й усі у США”, – заявив капітан команди Європи Даррен Кларк.

Loading...