Вболівальники румунського «Динамо» жорстоко «потролили» фанатів бухарестської «Стяуа» (відео)

Вболівальники румунського «Динамо» жорстоко «потролили» фанатів бухарестської «Стяуа» (відео)

Кумедний інцидент трапився під час матчу «Стяуа» (Бухарест) — «Манчестер Сіті» (Манчестер).

Джерело: Відомості

У вчорашньому матчі кваліфікації Ліги Чемпіонів зустрічалися «Стяуа» (Бухарест) — «Манчестер Сіті» (Манчестер). Стяуа програв 5-0 при двох незабитих суперником пенальті. Однак приниження команди почалося ще до стартового свистка, повідомляє football.dirty.ru.

Варто зазначити, що власник «Стяуа» програв у суді право на назву, емблему, титули і т. д., тому ультрас «Стяуа» перестали підтримувати цю команду, оскільки не вважають її «справжньою», зазначає fanat1k.ru.

Отже, наразі ультрас у команди немає, але перед відповідальним матчем кваліфікації Ліги Чемпіонів клуб захотів організувати перфоманс самостійно.

В результаті фанати «Динамо» (Бухарест) зв'язалися з керівництвом «Стяуа» і, посилаючись на свій великий досвід, зголосилися допомогти в організації передматчевого перфомансу на трибунах. Однак перед початком матчу вболівальники на місцях підняли свої таблички вгору, і весь світ побачив фразу «Doar Dinamo Bucuresti» («Тільки Динамо Бухарест»).

До слова команди зустрічаються між собою вже зовсім скоро — 20 серпня, і тепер варто очікувати, що цей матч буде дуже «спекотним».

Loading...