Хорватська топ-модель готова стати тренером збірної РФ з футболу

Хорватська топ-модель готова стати тренером збірної РФ з футболу

Тихана Німчич має великий досвід роботи з жіночими футбольними асоціаціями по всьому світу.

Джерело: Відомості

Крім того, вона зацікавилася словами міністра спорту РФ Віталія Мутка про те, що збірну Росії може очолити жінка. Німчич зізналася, що із задоволенням би прийняла пропозицію попрацювати з російською збірною, і це стало б для неї «великою честю» і «великим щастям», передає Quibbll.

«Не буду приховувати, що якби мені запропонували роботу в збірній Росії, це було б честю для мене. Для будь-якого професіонала, який звик досягати результату і любить свою роботу, це було б великим щастям», — заявила Німчич.

За її словами, непоганим виходом для російської збірної з футболу став би змішаний тренерський склад. Німчич зазначила, що в чоловіків і жінок різний підхід до роботи, але поєднання різних прийомів може виявитися в результаті найбільш ефективним.

30 червня Російський футбольний союз (РФС) офіційно оголосив про завершення співпраці з головним тренером національної збірної країни Леонідом Слуцьким.

23 червня міністр спорту країни Віталій Мутко розповів, що при виборі нового головного тренера збірної Росії з футболу не можна виключати ніяких варіантів. За його словами, очолити команду може «навіть жінка».  

Loading...