Марія Шарапова проміняла ракетку на парту в Гарварді

Марія Шарапова проміняла ракетку на парту в Гарварді

Відома російська тенісистка здобуде освіту в одному з найпрестижніших закладів світу.

Джерело: Відомості

Доля Марії Шарапової, яку можуть дискваліфікувати на два роки через дропінг, вирішиться в найближчий місяць. Але сама спортсменка, схоже, не має ілюзій з цього приводу і вже знайшла чим займе час, що звільнився від утомливих тренувань. Російська тенісистка на певний час вирішила проміняти ракетку і корт на підручники і парту. Тепер Марія — учениця Гарвардської школи бізнесу, повідомляє 7days.

Про це вона повідомила в своєму мікроблозі. «Не знаю, як це вийшло, але привіт, Гарвард! Не можу дочекатися початку навчання», — написала Марія. Шанувальники привітали її зі вступом, побажавши удачі у вивченні основ управління бізнесом.

Між іншим, у Шарапової вже є свій бізнес, який, до речі, приносить їй непоганий дохід. Вона займається випуском цукерок Sugarpova, які можна вже зустріти в магазинах 30 країн. Не виключено, що після пройденого курсу в Гарварді вона зможе розширити свій бізнес.

Нагадаємо, що в березні цього року Марія виявилася в центрі допінгового скандалу. Тоді, після проваленого тесту на заборонені препарати, вона публічно зізналася у вживанні мельдонію.

Loading...