Гравець збірної України дорікнув футболістові «Шахтаря» в «низькому вчинку»

Гравець збірної України дорікнув футболістові «Шахтаря» в «низькому вчинку»

Даріо Срна після перемоги над «Динамо» в літаку виспівував гімн київського клубу в нецензурній версії.

Джерело: Відомості

Нападник дніпропетровського «Дніпра» і збірної України з футболу Роман Зозуля назвав «низьким» вчинок капітана «Шахтаря» Даріо Срни, який після перемоги над «Динамо» в літаку виспівував гімн київського клубу в нецензурній версії. Про це Зозуля написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Росбалт».

«Даріо, не можна себе так вести в країні, де люди намагаються повернути вам рідне місто і рідну арену», — вважає Зозуля.

Він також додав, що «Шахтарю» не варто демонстративно святкувати гол перед ультрас «Динамо», адже це є проявом неповаги до вболівальників.

«Всі ми знаємо, що за час війни в нашій країні всі футбольні ультрас домовилися про перемир’я. Ми, ФК «Дніпро», після матчу і з «Металістом», і з «Шахтарем», підходили до фанатів суперника і дякували їм за підтримку! Ми цінуємо і знаємо, що серед фанатів дуже багато хлопців, які захищають нашу країну! І не дозволяємо собі насміхатися або хвалитися перед ними. Київ прийняв ФК «Шахтар» у себе, Львів дав їм стадіон. Скрізь фанати підтримують цю команду, і не в якому разі не можна проявляти неповагу!», —  написав Зозуля.

Нагадаємо, київське «Динамо» програло матч чемпіонату України донецькому «Шахтарю» з рахунком 0: 3. Гра запам’яталася, перш за все, бійкою футболістів обох команд. Ініціатором бійки став півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко. Після того, як «гірники» забили у ворота киян третій м’яч, футболіст побіг відзначати цю подію до трибуни з фанами «Динамо». Гравцям столичної команди це не сподобалося —  так виникла бійка на футбольному полі.

Пізніше ультрас «Динамо» в своєму зверненні зазначили, що нахабство Степаненка прощати не збираються. Гравець став отримувати в соціальних мережах погрози, а «Шахтар» надав йому охоронців. 

Loading...