На колишнього чемпіона світу з боксу Менні Пакьяо напали в Голлівуді

На колишнього чемпіона світу з боксу Менні Пакьяо напали в Голлівуді

Колишній чемпіон світу з боксу у восьми вагових категоріях філіппінець Менні Пакьяо зазнав нападу з боку невідомої людини в Лос-Анджелесі.

Джерело: Відомості

Про це в понеділок, 4 квітня, повідомляє портал Fightnews.

Інцидент стався в Голлівуді на парковці одного з ресторанів в неділю. Якась агресивно налаштована людина спробувала вдарити Пакьяо, але був знешкоджений іншим боксером.

Пакьяо не став викликати поліцію і просто дозволив нападнику піти, незважаючи на лайку на свою адресу.

«Людина напала на Менні, але один з його друзів (Едвард Лура) не дозволив завдати удару. Нападник був швидкий і ледь не дістав Менні», - сказав особистий помічник філіппінця Сіссон Девід.

На даний момент Пакьяо знаходиться в Лос-Анджелесі, де продовжує підготовку до бою проти чемпіона світу за версією всесвітньої боксерської організації (WBO) в напівсередній вазі американця Тімоті Бредлі.

Раніше Пакьяо висловив своє ставлення до проблеми одностатевих шлюбів і утиску прав сексуальних меншин.

«Ви хоч раз бачили тварин, які будують сім'ї з одностатевими особинами? У цьому плані вони кращі людей, якщо можуть відрізнити самку від самця. Якщо ми схвалюємо одностатеві шлюби, значить люди гірші тварин», - сказав боксер. Незабаром Пакьяо вибачився за свої слова, зазначивши, що залишається противником одностатевих шлюбів.

Loading...