Дочки Обами хочуть познайомитися з Мессі

Дочки Обами хочуть познайомитися з Мессі

Барак Обама дав інтерв’ю, в якому зізнався, що хотів би влаштувати зустріч своїх дочок з легендарним футболістом.

Джерело: Відомості

Дочки глави Білого дому Барака Обами мріють познайомитися з одним з кращих футболістом сучасності — нападником іспанської «Барселони» і збірної Аргентини Ліонелем Мессі, повідомляє Informing.

Як пише Goal.com, під час перебування в Буенос-Айресі Барак Обама дав інтерв’ю, в якому зізнався, що хотів би влаштувати зустріч своїх дочок з легендарним аргентинським футболістом Ліонелем Мессі. Здійснити задумане Президентові США завадила надміна зайнятість.

Глава Білого дому розповів, що в Буенос-Айрес він хотів приїхати разом зі своїми дочками: Малією і Сашею, щоб показати їм красу столиці Аргентини, а також познайомити зі знаменитим спортсменом, зустрітися з яким вони давно хотіли.

«Мої дочки вже знайомі з одним відомим аргентинцем — Папою Римським Франциском. Тепер вони хочуть познайомитися з Ліонелем Мессі», в— цитує портал слова лідера американської нації.

Однак через занадто щільні робочі графіки високопоставленого політика і капітана збірної Аргентини з футболу організувати їхню зустріч не вдалося.

Відзначимо, що під час візиту Барака Обами в Аргентину, Ліонель Мессі якраз перебував на батьківщині. Він разом зі збірною своєї країни з футболу в ці дні готується до матчів відбіркового туру ЧС-2018. 

Loading...