Жіноча збірна України по футболу відправилась до Албанії

Жіноча збірна України по футболу відправилась до Албанії

Збірна команда з України зіграє зі збірною Албанії.

Джерело: Відомості

29 лютого національна жіноча збірна команда України вирушила до Албанії, де вже найближчої п’ятниці на стадіоні «Ельбасан Арена» зіграє відбірковий матч ЧЄ-2017 із жіночою збірною цієї країни. До столиці Албанії – Тірани - наші дівчата діставатимуться регулярним авіарейсом транзитом через Відень.  

Футболістки та тренерський штаб національної команди успішно пройшли паспортний контроль аеропорту «Бориспіль» та з хорошим настроєм вилетіли до Албанії. До Тірани «синьо-жовті» повинні прибути приблизно о 14:30 за місцевим часом. Згодом українська делегація перебазується у місто Ельбасан, яке розташоване у 55 км від столиці. Там же ввечері і відбудеться перше тренування.

Нагадаємо, що головний тренер української збірної Володимир Рева викликав на кваліфікаційні матчі ЧЄ-2017 проти Албанії та Греції 22 гравці.

Шестеро гравців, які представляють іноземні клуби - Дарія Апанащенко, Ія Андрущак, Ірина Зварич, Ольга Басанська, Людмила Пекур та Ольга Бойченко - приєднаються до колективу вже у Тірані, інформує football.sport.

Loading...