В Угорщині пройшов перший міжнародний турнір Kiskun Cup з кіокушин карате

В Угорщині пройшов перший міжнародний турнір Kiskun Cup з кіокушин карате

Участь у змаганнях взяли близько 300 спортсменів з 5 країн.

Джерело: Відомості

20 лютого 2016 року в містечку Кішкунфеледьгаза, що в Угорщині, пройшов перший міжнародний турнір Kiskun Cup з кіокушин карате. Участь у змаганнях взяло близько 300 спортсменів з 5 країн: Угорщини, Австрії, Хорватії, Польщі й України.

Організаторами турніру виступила Угорська федерація кіокушин карате, в особі Шихана Йожефа Борзи. Сам кубок відкривав міністр оборони Угорщини Іштван Шімічко та інші високопоставлені гості. 

В українську збірну увійшли і спортсмени з Волині. Попри жорстку конкуренцію та високий рівень суперників, волинським каратистам вдалось показати хороший результат та зайняти місця на п'єдесталі. Так, на найвищу сходинку з ката піднявся лучанин Василь Шевчук. Разом з тим, йому вдалося вибороти срібло з куміте серед чоловіків у ваговій категорії «до 70 кг». Також срібло серед дітей 12-13 років у ваговій категорії  «до 45 кг» отримав Любомир Марищук.

Сам турнір пройшов доволі швидко та організовано. Високий клас спортсменів і спортивний азарт сприяв важким та жорстким поєдинкам. Проте українська збірна під керівництвом Дмитра Волинця (5 дан) продемонструвала готовність до змагань такого рівня.

Українські спортсмени висловлюють окрему подяку Степану Петровичу Івахіву за допомогу та підтримку.

Loading...