Рой Джонс-молодший став банкрутом

Рой Джонс-молодший став банкрутом

Боксер, який нещодавно отримав російське громадянство, має борги на 3 млн доларів США.

Джерело: Відомості

Американський боксер Рой Джонс-молодший, який отримав нещодавно російське громадянство, виявився в боржниках зі сплаті податків - за ним числяться 3 млн. доларів, які зобов’язався виплатити його російський промоутер Володимир Хрюнов, повідомляє Informing.

Як розповів Хрюнов, 10 вересня він полетів у США в рідне місто Роя Джонса — Пенсаколу, де повинен був зустрітися з адвокатом боксера Джоном Венном.

Хрюнов повідомив, що там він підписав лист від свого імені, в якому гарантував виплатити 3 мільйони доларів за борги громадянина Росії Роя Джонса. Крім того, Хрюнов взяв на себе всі податкові зобов’язання боксера.

Як з’ясувалося, до цього часу промоутер спортсмена вже виплатив 1 мільйон доларів

Далі промоутер Джонса розповів, як у боксера з’явилися величезні борги. Як виявилося, свого часу боксер отримував десятки мільйонів доларів, які вкладав у бізнес. Наприклад, він вклав кошти у власну музичну студію, але прибутку від цього не отримав. Цю суму податківці взяли до відрахування, бо порахували, що студія - це не бізнес, а захоплення. Хрюнов повідомив, що через борги Джонса затримували співробітники ФБР.

Крім цього, промоутер боксера сказав, що його самого затримали в аеропорту Майамі та пару годин допитували. Зокрема, ФБР цікавило, навіщо йому платити таку велику суму, на що промоутер відповів, що це його особиста ініціатива.

Loading...