Великий бокс: Олександр Усік нокаутував Педра Родрігеса в сьомому раунді

Великий бокс:  Олександр Усік нокаутував Педра Родрігеса в сьомому раунді

На першій хвилині 57 секунді нокаутом Олександр Усік переміг кубинського боксера Педра Родрігеса.

Джерело: Відомості

Перший раунд почався з ініціативи українського спортсмена. Усік активно намагається атакувати противника. Родрігес  не відстає. Впевнений у своїй силі, він легко відповідає, не зважаючи на те, що набрав зайві три кілограми в Україні. Коренастий Родрігес  намагається навіть підтанцьовувати: чи то демонструючи свою впевненість, чи то бажання вивести  противника з рівноваги.

У третьому раунді  легкий, рухливий Усік продовжує  атакувати. Відчувається, боксер налаштований по-серйозному, на перемогу.

Четвертий раунд Усік розпочав активною атакою. Родрігес намагається відбитись. Але крім повітряних рухів руками , нічого не виходить. У його поставі відчувається якась закам’янілість: ще не втома, але вже не може відповісти.

П’ятий раунд. Високий темп поєдинку. Обидва спортсмени  активізувались. Бій триває в центрі арени. Обидва демонструють свої найкращі професійні якості.

Щостий раунд. Усік атакує. Родрігес намагається відповісти. Але вже відчутно його втому. Він все більше  відбивається, закриваючись руками. Врешті  від серії ударів Усіка Родрігес таки падає на коліна.

Сьомий раунд. Усік атакує градом ударів. Родрігес знову падає. Як результат – бій закінчується перемогою українського боксера Олександра Усіка.  

На першій хвилині 57 секунді нокаутом  Олександр Усік перемагає кубинського боксера  Педра Родрігеса.

Loading...