У Луцьку провели матч ветеранів «Волині» та «Динамо»

У Луцьку провели матч ветеранів «Волині» та «Динамо»

5 вересня з нагоди урочистого відкриття легкоатлетичного комплексу на стадіоні «Авангард» відбувся матч між ветеранами футбольних клубів «Волинь» та «Динамо».

Автор: Любов Шекель / Джерело: Відомості

За годину до початку гри, розмовляючи із журналістами, Віталій Кварцяний, нинішній тренер «Волині», подякував організаторам і спонсорам проекту та поділився своїми очікуваннями.

— Зусиллями інвесторів вдалося досягти значних змін у спортивному житті Волині та Луцька. Оновлений стадіон — це подарунок волинським і не тільки спортсменам від фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», який багато в свій час обіцяв і своєчасно свої обіцянки виконав. Тепер Волинь і Луцьк зможе  більше приваблювати туристів та любителів спорту. Хочемо, щоб матч запам’ятали як історичне явище, адже такі події в Україні не часто трапляються.

На запитання журналістів про те, який рахунок влаштує його команду, тренер «хрестоносців», сміючись, зауважив, що «головне виглядати достойно, а сподіваємося на нічию».

На поле в складі «Волині» вийшли Сергій Чабан, Володимир Дикий, Володимир Антонюк, Володимир Мозолюк, Анатолій Поліщук, Володимир Гащин, Сергій Хвесик, Володимир Фігель, Іван Польний, Олег Федюков, Геннадій Шухман, Володимир Гапон та Андрій Петров. Їх наставниками були гравці легендарного Луцького «Торпедо»: Володимир Байсарович, Адальберт Мікоян та Андрій Федецький.

А за «Динамо» грали Володимир Трошкін, Леонід Буряк, Олексій Михайличенко, Володимир Безсонов, Володимир Веремеєв, Анатолій Дем’яненко, Владислав Ващук, Віталій Косовський, Юрій Дмитрулін та Андрій Несмачний. Керівництво над цими ветеранами взяли Андрій Біба та Володимир Мунтян.

Гра розпочалася о 16.00. Незважаючи на несприятливі погодні умови, футбольні фанати запаслися парасолями та дощовиками і все ж таки прийшли вболівати за «своїх». До слова, дощовики на заході роздавали безкоштовно, їх закупив Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Ветерани були в такій чудовій фізичній формі, що тільки й чути було на трибунах: «Вони ще дадуть фору молодим». Завершився матч із рахунком 2:1 на користь динамівців.

Loading...