На Ягодинській митниці поміняли начальника

На Ягодинській митниці поміняли начальника

Сьогодні, 6 жовтня, директор департаменту організації митного контролю та оформлення Державної митної служби України Сергій Сьомка представив нового начальника Ягодинської митниці.

Автор: Ольга Урина / Джерело: Відомості

Сьогодні, 6 жовтня, директор департаменту організації митного контролю та оформлення Державної митної служби України Сергій Сьомка представив нового начальника  Ягодинської митниці.

Замість Геннадія Федика відтепер Ягодинську митницю очолюватиме Роман Микитюк.

Тепер уже екс-начальник митниці Геннадій Федик отримав чимало теплих слів на свою адресу та подяки і грамоти від волинської влади та бізнесу. Зокрема голова облдержадміністрації Борис Клімчук дякував за здійснені реформи та налагодження контактів із польською стороною.

Відтепер Геннадій Федик очолюватиме  Вінницьку митну службу.

Клімчук зазначив, що для нового начальника планка піднята високо. Серед поставлених губернатором завдань для пана Микитюка - співпраця з польськими колегами та напрацювання схем роботи до Євро-2012.

— Головне діло — постійний діалог із бізнесом, з волинським, з українським, — зауважив голова ОДА. — Найперше розуміння — це час, а час - це гроші.

Довідка:

Роман Володимирович Микитюк народився 15 червня 1970 року.

Освіту здобував у Далекосхідному вищому загальновійськовому командному училищі ім. Маршала Рокосовського (1991 р.) та Львівському державному університеті ім. Івана Франка (1999 р., правознавство).

Роботу в митних органах розпочав у 1993 році.

Радник митної служби І рангу. Почесний митник України.

До реформування в митній галузі Волині очолював Волинську митницю.

Loading...