У Локачинському районі автомобіль «Mitsubishi» злетів у кювет, водій - у лікарні

Водій, ймовірно, не впорався з керуванням.

Джерело: Відомості

Учора, 8 листопада, на автодорозі «Устилуг–Луцьк–Рівне» поблизу села Війниця Локачинського району, автомобіль «Mitsubishi» злетів у кювет. Водія з тілесними ушкодженнями госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.

За кермом транспортного засобу перебував 30-річний мешканець райцентру Ківерці. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, внаслідок чого травмувався.

Потерпілого госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні. Медики діагностуалаи у нього, зокрема, струс головного мозку.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в понеділок, 7 листопада, на автодорозі поблизу села Любитів Ковельського району вантажівка «ЗІЛ–130» зіткнулася з легковиком «ВАЗ». Водій і пасажир легковика отримали тілесні ушкодження. Пасажира госпіталізували у відділення травматології районної лікарні.

Loading...