"Волиньприродресурсу" хочуть виділити з обласного бюджету 1.5 мільйона гривень

"Волиньприродресурсу" хочуть виділити з обласного бюджету 1.5 мільйона гривень

Депутати рекомендують при внесенні змін до бюджету передбачити фінансування для ремонтів обласної психіатричної лікарні, обласного театру ляльок та музею волинської ікони.

Джерело: Відомості

На сьогоднішньому засіданні постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст рекомендовано підтримати на сесії проект рішення Про внесення змін до Програми підтримки фінансово - господарської діяльності підприємств та установ спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2016–2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 10.03.2016 № 3/21. Якщо сесія проголосує за це питання, то при внесенні змін до обласного бюджету буде передбачено 8 млн грн КП "ІАЦ "Волиньенергософт" та 1, 5 млн грн КП "Волиньприродресурс".

«Волиньприродресурсу»  кошти потрібні на здійснення статутної діяльності. Конкретизувати ці видатки просили депутати обласної ради Сергій Слабенко таВалентина Касарда.  Вячеслав Рубльов пропонував підтримати комунальне підприємство "Треба гроші для виготовлення документації. це підприємство мусить запрацювати, бо це -- законний шлях навести лад з корисними копалинами в нашій області. Волинь -- єдина область, яка йде таким шляхом. Тож давайте  не заважати прогресивним процесам", -- зазначив Вячеслав Рубльов. За пропозицією Святослава Кравчука  депутатам облради буде представлений повний звіт про те, куди будуть використані кошти, виділені "Волиньприродресурсу" з обласного бюджету.

"Волиньенергософту" виділяються кошти, за які буде виготовлено технічну документацію та збудовано котельні для Волинського ОДТМО та Волинської ОКЛ.

Окремим рішенням, депутати рекомендували при внесенні змін до бюджету передбачити фінансування для ремонтів обласної психіатричної лікарні, обласного театру ляльок та музею волинської ікони.

Підтримана пропозиція Святослава Кравчука а проект рішення Про внесення змін до Порядку відбору інвестиційних програм і проектів, реалізація яких здійснюватиметься з використанням фінансових ресурсів бюджету розвитку обласного бюджету (обласного фонду регіонального розвитку) визначити, що на комунальне майно буде спрямовуватися 75% коштів від суми  обласного бюджету, пропонованої до розподілу.

Loading...