Ковельчанин попався на незаконному оформленні документів з реєстрації транспортних засобів

Ковельчанин попався на незаконному оформленні документів з реєстрації транспортних засобів

Чоловік заробляв на незаконному оформленні документів з реєстрації транспортних засобів з подальшим їх ввезенням на територію України.

Джерело: Відомості

Працівники управління захисту економіки у Волинській області, Головного управління Державної фіскальної служби в області, Ковельської місцевої прокуратури та співробітники слідчого відділу Ковельського відділу поліції викрили 27-річного жителя Волинської області, котрий заробляв на незаконному оформленні документів з реєстрації транспортних засобів з подальшим їх ввезенням на територію України. Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

В ході проведення слідчих дій за кримінальним провадженням правоохоронці встановили, що організував злочинний промисел 27-річний житель Ковельського району.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника виявили та вилучили, зокрема, комп’ютерну техніку, кольорові принтери, файли зі зразками документів на транспортні засоби із ознаками підробки (доручення на право розпорядження та користування транспортними засобами), які були засвідчені польським нотаріусом, бланки документів з печатками польського нотаріуса, 5 доручень на користування та розпорядження транспортними засобами, видані на ім’я громадян республіки Білорусь та засвідчені польським нотаріусом, 5 автомобілів на польських номерах, які були ввезені в Україну, на підставі доручень із явними ознаками підробки, 2 травматичних пістолети марки «ПМР» та гладкоствольну мисливську рушницю «ІЖ-81». Всього вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму понад 500 тис. грн..

На даний час здійснюється оперативний супровід вказаного кримінального провадження та проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення інших фактів злочинної діяльності фігурантів та інших осіб, причетних до протиправної діяльності у сфері незаконного обігу підакцизних товарів.

Loading...