У Волинської митниці - новий виконуючий обовязки

У Волинської митниці - новий виконуючий обовязки

В.о. начальника Волинської митниці ДФС Віктор Броніславович Кривіцький уже визначив пріоритети роботи служби.

Джерело: Відомості

Максимальне впровадження електронних митних сервісів не лише спростить процес обслуговування на митниці, а й дозволить мінімізувати корупційну складову. Так вважає в.о. начальника Волинської митниці ДФС  Віктор Броніславович Кривіцький.

«Процес реформування, що активно триває в митних органах України, передбачає, що митне оформлення стане по – європейськи зручним, не затратним в часі, як наслідок - процес сплати митних платежів – повністю прогнозованим», - розповідає новопризначений керівник Волинської митниці ДФС.

Як зазначив Віктор Броніславович Кривіцький, наприклад електронне декларування, яким сьогодні в зоні діяльності Волинської митниці ДФС, користуються  548 суб’єктів, а кількість оформлених електронних декларацій становить 92% від загальної кількості по митниці, дозволяє не затримуватися на митниці тривалий час, а процес проходження митних процедур скоротити до  декількох хвилин.

До слова, в середньому на оформлення однієї митної декларації  суб’єкти ЗЕД , котрі обслуговуються в зоні діяльності Волинської митниці ДФС, витрачають 69 хвилин (при експорті – 58 хв, при імпорті – 94 хв, при транзиті – 23хв).

Нагадаємо, що відповідно до наказу ДФС України № 3283 від 29.09.16 з 3 жовтня 2016 року виконувачем обов’язків начальника Волинської митниці ДФС призначено Кривіцького Віктора Броніславовича, який до призначення на Волинь працював у Державній податковій інспекції Шевченківського району Головного управління ДФС м. Києва.

Loading...